Redus 46%

Max Factor, Pastell Blush, Alluring Rose 25

Pret vechi: 65 LEI  
35 LEI
Discount: 30 LEI (46%)
MAXALLURING
Momentan Indisponibil

Cantitatea minima pentru "Max Factor, Pastell Blush, Alluring Rose 25" este 1. Preţul include TVA..

. - Max Factor, Pastell Blush, Alluring Rose 25 -

Este posibil să vă imaginați machiajul perfect fără aplicarea finală, subtilă, dar necesară a blushului? Bineînțeles că nu!

Timp de 60 de ani, pudra Creme Puff de la Max Factor a avut de spus ultimul cuvant in ceea ce priveste finisarea fara cusur.

Cercetarile arata ca femeile care poarta fard de obraz sunt percepute ca fiind mai tinere – astfel fardul de obraz devine un produs obligatoriu pentru un aspect tanar si radiant.

Obraji proaspeți și îmbujorați, ca și când tocmai v-ați fi întors dintr-o plimbare în natură? Sau poate un look de bronz natural, ca de vară? Ajung câteva trăsături de pensulă!

Blush-ul pudră Max Factor Creme Puff, cu o textură coaptă, combină nuanțe mai deschise și mai închise, mate și metalizate, pentru un efect perfect de obraji roz proaspeți și un ten luminos, bronzat natural.

Max Factor Creme Puff Blush multiton , garanteaza aspectul natural al pielii, ascunde eficient defectele minore, conferă pielii o nuanță sănătoasă și evidențiază in mod flatant pomeții. Datorită texturii delicate, fardul se potrivește perfect pe piele, creând o acoperire uniformă și asigurând un confort maxim.

Pigmenții extrem de fini si cu multe tonalitati se combina uniform scotand in evidenta tonurile naturale ale pielii, pentru un aspect intr-adevar natural si fara cusur.

Uneori, un accent discret de culoare este ceea ce ai nevoie. Alteori, iti doresti un efect mai de impact. Nuantele uimitoate ale fardului de obraz Max Factor Crème Puff sunt create astfel inca sa permita aplicarea gradata, in functie de intensitatea dorita a culorii

Caracteristici :

- textura coaptă împiedică fărâmițarea fardului și previne aplicarea sa excesivă

- combină tonuri de auriu și roz, pentru un efect natural

- conferă tenului un aspect fresh, de bronz sănătos

- Nuante multi-tonale concepute pentru a se amesteca si aplica gradat, in functie de intensitatea dorita a culorii;

- Permite trecerea de la un efect discret, la o conturare indrazneata;

- Pigmentii multi-tonali se imbina cu tonul pielii;

- Textura fina, finisaj marmorat;

- Formula iti permite aplicarea gradata, in functie de intensitatea dorita;

- Aplicare usoara;

- Fara linii vizibile de fard de obraz

Mod de aplicare:
Pentru o aplicare ideala, foloseste o pensula moale, curata, indepartand excesul de produs. Aplica pe pometi si estompeaza utilizand miscari scurte si circulare. Continua acest procedeu pana obtii nuanta dorita. In cazul in care ai obtinut un efect prea puternic, atenueaza intensitatea culorii aplicand pudra translucida.

Cosmeticele Max Factor fac parte dintre cele mai strălucitoare staruri ale machiajului. Istoria brandului datează de la începutul secolului al XX-lea, iar sloganul „make-up pentru machiajul artiștilor" face referire la epoca de aur a Hollywood-ului și la modul în care a apărut și s-a dezvoltat brandul. În acea perioadă, exista un singur make-up artist renumit la Hollywood – Max Factor

- Termen de valabilitate - 36 luni de la deschidere -

- Fbaricat in Canada -

New features

Brand:
Max Factor