Redus 29%

Clarins - Wonder perfect mascara 4D, 8ml

Pret vechi: 120 LEI  
85 LEI
Discount: 35 LEI (29%)
CLARMASC
in stoc

Cantitatea minima pentru "Clarins - Wonder perfect mascara 4D, 8ml" este 1. Preţul include TVA..

- CLARINS -

- Wonder Perfect Mascara 4D -

Uită de genele false!

Noul Wonder Perfect Mascara 4D confera genelor cele 4 dimensiuni ale unei priviri fara cusur. Nu numai aceasta, dar și ingrijeste genele. Cu cat il porti mai mult, cu atat mai puternice si mai frumoase devin genele tale.

Marca Clarins ofera produse de ingrijire a pielii si produse de infrumusetare folosind ingrediente organice. A fost fondata în 1954 de studentul Jacques Courtin-Clarins. De la inceput, Clarins a dorit ca produsele sale sa fie foarte eficiente, ramanand sanatoase.Inainte ca toata lumea sa fie interesata de produsele naturale, Clarins incepuse deja sa foloseasca extrasele vegetale pe larg si a decis sa nu foloseasca ingrediente animale in compozitia produselor sale.

Astazi, marca Clarins oferă o gama larga de culori si produse cosmetice potrivite pentru toate tipurile de piele în toate situatiile. Clarins are o expertiza de know-how extraordinara pentru fabricarea acestor produse de inaltă calitate. Fiecare ingredient a este selectat cu respect pentru natură. Clarins are milioane de clienti fideli din intreaga lume, inclusiv nume precum Reese Witherspoon, Eva Longoria și Madonna.

Produsele de înfrumusețare Clarins sunt N°1 intre produsele de inalta calitate ale pielii si va vor convinge cu siguranța.

La baza expresivitații privirii nu sta doar forma sau culoarea ochilor, ci și incadrarea perfecta a unor gene bine definite, voluminoase și frumos arcuite. Cu ajutorul rimelului - Clarins Wonder Perfect 4D Mascara, puteti creste vizibil volumul genelor, pentru un efect spectaculos. Chiar o singură aplicare asigura efectul de volumizare și de alungire a genelor, iar a doua aplicare defineste dublu si creaza un efect de gene false. Peria separa perfect firele, ajungand chiar si la cele mai scurte si aplica uniform produsul. Ca rezultat, veti obtine un volum spectaculos si o nuanta intensa. Rimelul contine substante nutritive, care ingrijesc genele.

Un machiaj al ochilor ultra-glamour, cu aceasta mascara ce le asigura genelor un volum superb! Genele vor fi invaluite intr-o pelicula ultra-flexibila care le confera volum pe toata lungimea. Genele sunt vizibil alungite si curbate, pastrandu-si supletea. O concentratie ridicata in pigmenti creeaza un efect de culoare foarte profund inca de la baza genelor, ceea ce da iluzia unei linii trase cu eyelinerul. Un machiaj perfect, de dimineata pana seara.

Caracteristici:

efect intens de indesire a genelor

lungime maxima si un volum incredibil.

gene prelungite

ingrijeste si intareste genele

Mod de utilizare

Rimelul se aplica de la baza genelor, catre varf, netezind cu precizie genele. Cand primul strat s-a uscat, se aplica un al doilea strat, pentru un plus de volum și definire.

- Termen de valabilitate - 6 luni de la deschidere -

- Fabricat in Italia -

New features

Brand:
Clarins