Redus 48%

Urban Decay - Fond de ten - Naked Skin, One&Done, SPF 20, Deep, 40 ml

Pret vechi: 190 LEI  
99 LEI
Discount: 91 LEI (48%)
ONE&DONE
in stoc

Cantitatea minima pentru "Urban Decay - Fond de ten - Naked Skin, One&Done, SPF 20, Deep, 40 ml" este 1. Preţul include TVA..

- Urban Decay - Naked Skin -

- SPF 20 - Deep -

Naked Skin One & Done Hybrid Complexion Perfector combina toate beneficiile unui tratament cu protectie pentru piele si acoperirea unui fond de ten cu textura lejera. O crema multi-beneficii pentru tot ce e mai bun din ambele lumi!

Instant estompeaza imperfectiunile si uniformizeaza tenul - pentru o piele frumoasa, ultra definita. (Naked Skin One & Done este suficient, nu mai ai nevoie de fond de ten.) Formula noastra lejera, high-tech pastreaza machiajul intact intreaga zi si se simte minunat pe piele. Dar cea mai buna parte a sa este felul in care transforma aspectul pielii! Sferele ce difuzeaza lumina ajuta la estomparea instanta a oricarei imperfectiuni. In timp, porii se micsoreaza, iar pielea capata un aspect mai ferm si mai luminos.

Intr-un studiu clinic realizat pentru Naked Skin One & Done, majoritatea participantilor au observat:

• O imbunatatire imediata a aspectului pielii care s-a pastrat timp de 8 ore.

• O imbunatatire semnificativa a luminozitatii pielii dupa 12 saptamani de folosire.

• Piele semnificativ mai ferma dupa 12 saptamani.

• Pori vizibil mai mici dupa 8 saptamâni de folosire.

Formula fara ulei contine multe ingrediente hranitoare (inclusiv peptide, vitamine si agenti hidratanti). Gatuline® Radiance—derivat din planta wu zhu yu—imbunatateste aspectul luminozitatii, a tonului si a texturii.

- Fabricat In USA -

- Termen de valabilitate - 12 luni de la deschidere -

New features

Brand:
URBAN DECAY