Redus 56%

URBAN DECAY - VICE - Waterproof lipgloss, Pandemonium Comfort Matte, 5,3 ml

Pret vechi: 199 LEI  
88 LEI
Discount: 111 LEI (56%)
UDVICE
in stoc

Cantitatea minima pentru "URBAN DECAY - VICE - Waterproof lipgloss, Pandemonium Comfort Matte, 5,3 ml" este 1. Preţul include TVA..

- URBAN DECAY -

- VICE - Pandemonium -

Urban Decay este un brand de machiaj care nu se supune regulilor din industrie, care a vrut sa fie "Pretty Different" inca de la lansare in 1996, cand a debutat cu produse cruelty-free, adresate atat femeilor cat si barbatilor, amintind ca machiajul este pentru oricine si ar trebui sa fie intotdeauna amuzant, neasteptat si fara limite.

Acesta este rujul lichid Vice, o formula waterproof care nu dispare pana cand nu o demachiati. Pigmentul de culoare din rujurile Vice Lipstick asigura intensitate dintr-o singura aplicare, catifeleaza buzele si este rezistent la transfer, datorita formulei inovatoare Pigment Infusion System™.

Are o textura confortabila, ce nu usuca buzele ca celalalte rujuri lichide, datorita extractului de aloe vera si uleiurile de jojoba, avocado si babassu. In compozitia sa se mai regasesc si vitaminele C si E care ofera protectie antioxidanta.

Caracteristici:

- ZERO transfer;

- Rezistenta indelungata;

- Culoare intens pigmentata;;

- Textura cremoasa ce nu usuca buzele;

- Termen de valabilitate - 6 luni de la deschidere -

- Fabricat in USA -

New features

Brand:
URBAN DECAY