REVLON - Baza de machiaj - Photoready Prime + Anti Shine - 010 Transparent, 14,2 g

 
32 LEI
REVPRIME
in stoc

Cantitatea minima pentru "REVLON - Baza de machiaj - Photoready Prime + Anti Shine - 010 Transparent, 14,2 g" este 1. Preţul include TVA..

- REVLON -

- Photoready prime + Anti Shine -

Baza inovatoare de machiaj Revlon Photoready Prime + Balsam anti-stralucire va va face machiajul cu adevarat perfect.

Are o consistenta moale, ca un balsam, netezeste perfect relieful neregulat al epidermei, conferindu-i un ton de culoare uniform si reduce stralucirea nedorita. Reduce aspectul ridurilor si ascunde porii mariti. Pielea devine neteda, iar machiajul persistent si fara cusur.

Produsul contine microparticule cu efect absorbant ce absorb excesul de sebum fara a provoca uscaciunea si etanseitatea pielii. Baza mentine nivelul pH-ului natural si echilibrul lipidic. Siliconul umple in mod eficient porii, ridurile si alte imperfectiuni, conferindu-i pielii un aspect perfect. Formula echilibrata, hipoalergenica a produsului confera confort absolut, depaseste cantitatea optima de oxigen si se ocupa perfect de piele.

Mod de utilizare

Aplicati cu buretele atasat inainte de a aplica machiajul propriu-zis. In mod alternativ se aplica peste make-up oricand in timpul zilei pentru a elimina stralucirea fetei

- Termen de valabilitate - 24 luni de la deschidere -

New features

Brand:
Revlon