Redus 46%

L'OREAL - Brow Artist Micro Tattoo - Creion semi-permanent pentru sprancene - Dark Blnd

Pret vechi: 65 LEI  
35 LEI
Discount: 30 LEI (46%)
LORBROWTAT
in stoc

Cantitatea minima pentru "L'OREAL - Brow Artist Micro Tattoo - Creion semi-permanent pentru sprancene - Dark Blnd" este 1. Preţul include TVA..

L'OREAL - Brow Artist Micro Tattoo -

In special pentru fanii sprancenelor perfecte, specialistii L'Oreal au dezvoltat o linie unica pentru spancene - Brow Artist. Acum nu mai este nevoie sa mergeti constant la salon, deoarece puteti ajusta cu usurinta forma si imbunatati culoarea naturala a sprancenelor iin doar cateva minute.

Aplicatorul ultra-subțire cu varf micro-trident inspirat din tehnologia microblading garanteaza trasarea uniforma si precisa a liniilor, asigurand desenarea exacta a fiecarui fir de par, permitandu-va totodata sa completati spatiile goale.

Formula pe baza de cerneala ofera rezistenta de pana la 24H. Folosind creionul Brow Artist Micro Tattoo, puteti adauga mai multa definire si volum sprancenelor trasand linii diagonale precum firele de par pentru a obtine acel look specific micropigmentarii.

Mod de utilizare

Se periaza, dupa se defineate forma sprancenelor cu creionul, apoi, cu tuse scurte, se deseneaza fire, pentru un aspect mai des si mai plin.

- Termen de valabilitate - 6 luni de la deschidere -


New features

Brand:
L'oreal