Redus 48%

Lancome - Teint Idole Ultra Cushion - Recharge/ Refill, SPF 50, 04 Beige Miel, 13 g

Pret vechi: 190 LEI  
99 LEI
Discount: 91 LEI (48%)
LANCRECHARGE04
Momentan Indisponibil

Cantitatea minima pentru "Lancome - Teint Idole Ultra Cushion - Recharge/ Refill, SPF 50, 04 Beige Miel, 13 g" este 1. Preţul include TVA..

- Lancome - Teint Idole Ultra Cushion -

- SPF 50, Recharge, 04 Beige Miel -

Acoperire maxima si rezistenta indelungata intr-un fond de ten cushion compact!

Formula fara ulei, cu textura lejera, ofera acoperire construibila, hidratare, protectie SPF 50 si un finisaj natural, mat.

Instrumentul contine un burete moale si poros, care este impregnat cu fluid tonal ce ofera fetei o acoperire impecabila si ascunde toate imperfectiunile sale.

Formula unica cu micropigmenti speciali asigura o luminozitate si in același timp o densitate ridicata. Hraneste, hidrateaza pielea si o protejeaza de razele UV. Cateva atingeri ale unui mini-pad si tonul tenului tau devine perfect in orice situatie, nici urma de roseata, pori extinsi, acnee si pete de varsta.

Tehnologia: dupa 3 ani de cercetare, noul fond de ten ultra-inovator ofera acoperire maxima, construibila si senzatia de hidratare si prospetime care rezista - primul fond de ten din aceasta categorie. Tehnologia patentata Polar Cushion™ este conceputa special pentru a oferi rezistenta si acoperire.

Non comedogenic.

Testat sub control dermatologic pentru toate tipurile de ten.

- Fabricat in Franta -

- Termen de valabilitate - 6 luni de la deschidere -