Redus 36%

BOURJOIS - Fond de ten si corector stick - Bourjois Always Fabulous, Rose beige. 7,3 G

Pret vechi: 55 LEI  
35 LEI
Discount: 20 LEI (36%)
BOURJSTICK
Momentan Indisponibil

Cantitatea minima pentru "BOURJOIS - Fond de ten si corector stick - Bourjois Always Fabulous, Rose beige. 7,3 G" este 1. Preţul include TVA..

- Bourjois Always Fabulous 200 Rose Vanilla, 7.3 g -


O combinatie irezistibila intre lux si practica, Always Fabulous Stick Foundcealer este tot ceea ce v-ati dorit vreodata de la produsele de machiaj pentru ten. Ca fond de ten, acesta ofera acoperire dintr-o singura miscare, avand o textura cremoasa, usoara, usor de estompat si adaptat necesitatilor, pentru un efect perfect, rezistent la transfer, care va persista intreaga zi. Avand si rol de corector, ofera rezistenta la apa si o acoperire completa a cearcanelor, rosetii si altor imperfectiuni, iar varful inclinat faciliteaza aplicarea.

Ca accesoriu, are un design perfect: un tub negru, sic, cu un capac in tonuri aurii-rose si cu un blender moale incorporat la celalalt capat, pentru un finish radiant, semi-mat.

Always Fabulous Stick Foundcealer este un fond de ten + corector care se aplica extrem de usor – pur si simplu aplicati pe arcade, pometi, nas si barbie, apoi estompati spre exterior cu ajutorul buretelului incorporat. Veti obtine un o acoperire naturala ce se mentine intreaga zi. Pentru rolul de corector, se poate aplica fie individual, fie peste fond de ten – varful inclinat vizeaza zonele cu probleme, iar buretelul faciliteaza estomparea produsului.

Always Fabulous Stick Foundcealer, un produs 2-in-1 alcatuit din fond de ten si corector pentru un ten impecabil oriunde ai fi. O formula usoara si durabila, o textura cremoasa, estompabila, un finish natural si o aplicare usoara - este tot ceea ce va doriti de la un produs dedicat tenului, cu un plus de eleganta datorata ambalajului premium.

Caracteristici :

- Putere mare de acoperire dintr-o simpla aplicare, atat ca fond de ten, cat si ca anticearcan;

- Finish perfectm semi-mat, ce persista intreaga zi;

- Formula intens pigmentata, rezistenta la transfer si la apa;

- Textura cremoasa, usoara care se imbina perfect cu tenul;

- Varf oblic pentru o aplicare precisa, cu buretel aplicator incorporat.


- Termen de valabilitate - 24 luni de la deschidere -

New features

Brand:
Bourjois