Despre noi

COSMETIQ SHOP SRL

CUI: 33765182

J13/2142/2014

RO63 RZBR 0000 0600 1722 4325 - Raiffeisen Bank

Cosmetiq Shop - Cosmetice de firma la cele mai bune preturi.
Toate produsele pe care le gasiti in acest magazin , sunt in conformitate cu normele Europene.
Produsele sunt achizitionate din Outleturi de cosmetice din Europa , acolo unde reducerile chiar exista .
Produsele sunt noi, nedesfacute , multe au inca pe ele preturile initiale, sau cele reduse din magazin.

Majoritatea marfurilor provin de la distribuitori mari de produse cosmetice din Anglia care lucreaza cu stocuri mari si automat au si preturi competitive , iar produsele sunt garantat 100% originale , nu sunt replici sau de provenienta incerta .

Produsele sunt comercializate prin intermediul magazinului online www.cosmetiq.ro iar comenzile se fac online prin email sau telefon si sunt distribuite prin Posta Romana sau curier rapid . Preturile produselor sunt accesibile deoarece in comertul online costurile de exploatare ale magazinului sunt mult mai mici decat pentru un magazin clasic din Mall sau din centrul orasului pe de alta parte, dorim ca dumneavoastra ca si client al nostru sa fiti multumit si sa mai reveniti pe siteul nostru si in acelasi timp sa creem o relatie vanzator - cumparator pe termen lung .

Noi nu suntem producatori de produse cosmetice si nici importator de produse cosmetice din afara Uniunii Europene , deci nu punem in vinzare pentru prima oara un produs cosmetic pe piata europeana , produsele vandute de catre noi sunt achizitionate din spatial Uniunii Europene si furnizorul garanteaza pentru conformitatea , termenul de valabilitate si calitatea lor , incercam pe cat posibil sa selectam furnizori seriosi si cu traditie in domeniu .

Totusi in cazul in care se iveste o problema referitoare la deteriorarea produsului pe durata transportului , intarzierea acestuia datorata transportatorului , deteriorarea produsului din motive mecanice sau pastrarea lui in conditii necorespunzatoare (caldura excesiva , praf , etc. ) va rugam sa ne contactati imediat si vom rezolva problema pe cale amiabila si va garantam seriozitate.

Brand-uri