Redus 59%

FRAULEIN38 -Set de 10 Pensule Profesionale Top Quality Kabuki SilverBlack

Pret vechi: 119 LEI  
49 LEI
Discount: 70 LEI (59%)
PENSULE10
Momentan Indisponibil

Cantitatea minima pentru "FRAULEIN38 -Set de 10 Pensule Profesionale Top Quality Kabuki SilverBlack" este 1. Preţul include TVA..

FRAULEIN38

-Set de 10 Pensule Profesionale Top Quality Kabuki SilverBlack-

Fraulein38 iti ofera gama de pensule machiaj Exclusive Style Kabuki din gama de top - pensulele fiind concepute dintr-un mix de par natural si cele mai atente fibre selectionate, special mixate pentru machiajul fetei!

Acum iti poti definitiva intreaga baza de machiaj cu un singur set de pensule, de la contur pana la blend ! Obtine forma dorita a fetei, realizeaza umbre si delimitari cu maiestria unui artist!

Pensulele sunt mari, foarte pufoase, coditele fiind groase in stil kabuki dar totusi de o lungime perfecta pentru aplicare.

Realizate din lemn de foarte buna calitate, coditele pensulelor Fraulein38 sunt triplu-lacuite si sunt foarte bine prinse in inelele cromate de dimensiuni generoase.

Puful este foarte fin, realizat din par de calitate, si este prins de coditele din lemn cu grija, pentru a asigura folosirea optima a pensulelor cu orice produs!

Setul profesional contine 10 pensule esentiale pentru realizarea unui machiaj impecabil si este recomandat atat profesionistilor cat si incepatorilor:

Setul contine:

5 pensule de tip Kabuki pentru pudra, pentru fardul de obraz, pentru fondul de ten, pentru conturare.
5 pensule de tip Kabuki pentru aplicarea fardului de pleoape, pentru corector, pensula unghiulara dreapta, pensula pentru blending, pensula pentru coltul ochiului.

Made in:Germany

New features

Brand:
FRAULEIN38

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu