Redus 37%

RITUALS...Masca de nopate pentru picioare - The Rituals of Jing - 75 ml

Pret vechi: 75 LEI  
47 LEI
Discount: 28 LEI (37%)
RITFOOTMASK
Momentan Indisponibil

Cantitatea minima pentru "RITUALS...Masca de nopate pentru picioare - The Rituals of Jing - 75 ml" este 1. Preţul include TVA..

- RITUALS...-

- The Ritual of Jing -

Rasfatati picioarele obosite si uscate cu balsamul pentru picioare The Ritual of Jing, pentru un efect calmant si hranitor. Contine un parfum linistitor de lemn de santal si lavanda, care ajuta la limpezirea mintii si la optimizarea calitatii somnului, iar , in urma aplicarii, pielea picioarelor dumneavoastra va fi neteda si catifelata ca matasea.

Masati-va picioarele inainte de culcare pentru a va imbunatati somnul in mod natural cu ajutorul reflexologiei si al punctelor de presiune din picioare.

Profitati de beneficiile asupra intregului corp ale ingrijirii adecvate a picioarelor, folosind acest balsam calmant si relaxant.

Contine:

Lemn de santal

Este considerat un ingredient sacru in multe culturi antice si este apreciat pentru parfumul sau masculin, lemnos. Simbolizeaza simularea constientei.

Lavanda

Parfumul calmant al lavandei asigura liniste sufleteasca si ofera o relaxare suprema pentru pielea dumneavoastra inainte de culcare.

Mod de utilizare

Spalati si uscati picioarele in prealabil. Folosind balsamul, apasati, strangeti, tapotati sau masati pe rand picioarele. Incheiati apasand si mentinand degetul mare pe plexul solar 5-10 secunde, pentru e elibera energia si a va relaxa inainte de culcare.

- Produs fabricat in Olanda -

- Termen de valabilitate - 12 luni de la deschidere -